Erbjudanden från Lexicon Interactive

Utbildningslösningar som gör skillnad

Gör skillnad i era medarbetares arbetsvardag och skapa önskat värde för organisationen och affären. Lexicon Interactive erbjuder helhetslösningar, system och kundanpassade utbildningar till en rad olika branscher.

Vi hjälper er att uppnå resultat

Oavsett om ni behöver kompetensutveckla era medarbetare med e-learning eller effektivisera organisationens kommunikation och samarbete har vi utbildningslösningen just för er.

Genom att skapa engagerande utbildningar anpassade efter ert behov kan vi möjliggöra ett mer individanpassat lärande som skapar varaktiga beteendeförändringar och överträffar era förväntningar.

Illustrationer av olika sorters utbildningar hoppar ur en telefon

Kundanpassade utbildningar

Ge er organisation möjlighet att utvecklas och skapa goda affärsresultat genom kompetensutveckling med samma enkelhet som att starta en dator. Vår skräddarsydda e-learning ger er en lösning anpassad efter era behov. Så att ni får de färdigheter och den kompetens som krävs för att utveckla, effektivisera och nå era mål.

Färdigpaketerade utbildningar

Vill ni säkerställa att er organisation nyttjar Microsofts programvaror för samarbete och kommunikation? Våra färdigpaketerade utbildningar är lättillgängliga grund- och fördjupningsutbildningar i Excel, Word, PowerPoint, Outlook och Teams.

Utbildningarna kombinerar lärandet med effektivt arbete i programvarorna enligt principen “Learning-by-Working” som stöttar det spontana, flexibla lärandet. Alla kurser är anpassade för mobil, läsplatta och dator och passar både vana och mindre vana användare.

Illustration över lärande i Lexicon Online Courses, elev med dator i flygstol.

Lexicon Online Courses

Lexicon Online Courses erbjuder lättillgängliga webbutbildningar som säkerställer att ni nyttjar Microsofts programvaror optimalt för samarbete och kommunikation.

Grund- och fördjupningsutbildningar på svenska och engelska i:

 • Excel
 • Word
 • PowerPoint
 • Outlook
 • Teams 

I vår webbshop kan ni läsa mer om utbildningarna och se aktuella priser.

Spana in vår pågående sommarkampanj på hela kurspaketet!

Illustrationer på innehåll i Lexicon 365, tatuerade armar vid dator.

Lexicon 365

Ett användarstöd i vardagen, alltid tillgängligt som en app i din Microsoft 365-meny. Lexicon 365 ger möjligheten för alla användare att arbeta effektivt med de program och appar som ingår i Microsoft 365.

Perfekt vid införandet av Microsoft 365 eller när ni vill effektivisera organisationens kommunikation, samarbete och lärande i vardagen.

System för lärande

Söker ni en användarvänlig plattform för att få insikter i era medarbetares lärande? Då är Lexicon Learning Arena rätt tjänst för er.

Oavsett hur er organisation arbetar med kompetensutveckling kan Lexicon Learning Arena stötta er i arbetet med att distribuera, hantera och följa upp alla typer av lärande. Systemet är kostnadseffektivt, användarvänligt och enkelt att komma i gång med.

Illustrationer på olika redigeringsval i LMS:et LLA i mobil.

Learning Arena

Lexicon Learning Arena är ett av marknadens mest kompletta system för att distribuera, administrera och följa upp klassrumsutbildning och digital utbildning.

 • Molnbaserat och modulbaserat Learning Management System (LMS System).
 • Tillgängligt för datorer och som app för din mobil.
 • Skapar förutsättning för lärande i vardagen - att engagera medarbetare och utveckla en god lärkultur.
 • Skalbart och flexibelt – inkluderar forum, webbshop, nyhetsflöden, kompetenshantering med mera. 

Författarverktyg för e-learningproduktion

Vi är svensk generalagent för Lectora – marknadens mest kompletta lösning för all produktion av webbutbildning.

Med Lectora skapar ni enkelt professionell webbutbildning, snygga interaktiva presentationer och filmer till företagets medarbetare, kunder och partner. Lectora producerar SCORM-, xAPI- och AICC-kompatibelt innehåll. Kurserna kan publiceras och följas upp på alla ledande webbplattformar.

Illustrationer på produktioner i Lectora. Man framför dator och större skärm.

Lectora

Marknadens mest kompletta lösning för all produktion av webbutbildning. Lectora innehåller funktioner för produktion och redigering av professionell digital utbildning med mallar, guider, färdiga objekt och animationer. 

För att ge största möjliga flexibilitet i produktion av webbutbildning erbjuder vi Lectora i tre paketlösningar:

 • Silversviten
 • Guldsviten
 • Platinumsviten

Vill ni veta mer om de olika paketlösningarna och vilken som passar er bäst? 

Vill ni veta mer om våra utbildningar?

Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa er att bli det där företaget som gör skillnad med hjälp av innovativt lärande?