Fingrar på tangentbordet. Flik: Kampanj! 25 % rabatt!
Kurser

Digital utbildningsdesign  

Våra distanskurser inom ”Digital utbildningsdesign” är utformade för att lyfta dig och din verksamhet till nya höjder inom digitalt lärande. Lär dig använda effektiva lärmetoder, skapa innehåll, samt leda utveckling av digitalt lärande!  

Du som längtar efter att leverera digitala utbildningar som inte bara informerar, utan transformerar och ger bestående effekter, har kommit helt rätt.

Kurserna är framtagna för dig som vill skapa målgruppsanpassade, engagerande och effektiva digitala utbildningar kopplade till affärs- och effektmål. Oavsett erfarenhetsnivå ger de dig praktiska verktyg och metoder för att effektivt nå din verksamhets mål.

Mobil visar kurssidan Digital utbildningsdesign
Kampanj!

Boka två eller flera kursplatser och få 25% rabatt på hela summan!

Boka två eller flera platser på någon eller några av våra kurser som startar i mars 2024, och bli belönad med både förstklassig utbildning och en riktigt bra rabatt. Du kan nyttja rabatten själv eller tillsammans med en eller flera kollegor. Du kan till exempel välja att boka plats på två olika kurser till dig själv, eller flera platser på samma kurs till dig och en kollega.

Boka minst två platser och få 25 % rabatt på hela summan (rabatten blir minst ca. 10.000 kr och ökar ju fler kursplatser du bokar).

Gör dina bokningar senast den 23 februari för att ta del av erbjudandet. Använd knappen ”Anmäl dig här” på respektive kurssida. Fyll i anmälningsformuläret och skriv Kampanj i textfältet ”Kampanj/Rabattkod”.

Om du nyttjar kampanjen tillsammans med en kollega är det viktigt att du skriver kollegans namn i samma fritextfält.

Frågor? Kontakta oss gärna via kontaktformuläret längst ner på denna sida.

Välkommen med din bokning!

På kurserna får du:

Lära dig använda effektiva lärmetoder

Skapa starka koncept och utbildningslösningar

Koppla utbildningsdesign till affärs- och effektmål

Skriva engagerande och effektiva manus

Ta del av branschspecialisters best-practise

Utveckla dynamiska, interaktiva utbildningar

Aktuella kurser

Projektledare vid en whiteboard

Ta fram digitala utbildningar som funkar

Lär dig skapa starka utbildningskoncept som stödjer affärs- och effektmål genom tydliga lärmål, designstrukturer, rätt pedagogiska lärmetoder och effektiv innehållsidentifiering. 

Statistikvy i mobil

Leda digitala utbildningsprojekt

Lär dig om projektfaser, rutiner och effektiva processer för framgångsrik projektledning och samarbete inom digital utbildningsframtagning. När kursen avslutas har du skapat en egen projektplan för ett utbildningsprojekt.

Kursledare framför dator skriver manus

Skriva manus för digitala utbildningar

Lär dig utforma engagerande och effektiva manus för digitala utbildningar.

Du får arbeta med beprövade processer, mallar och upplägg som utgångspunkt. Under kursen skapar du sedan steg för steg, ett manus byggt på affärs- och effektmål, målgruppsanalys, lärmål och pedagogiska metoder för effektiv inlärning.

Kommande kurser

Samtal vid dator i soffan hos Lexicon Interactive

Förstudie och analys för framtagning av digital utbildning

Bygg en stark grund för dina utbildningar. Lär dig genomföra grundliga analyser och att arbeta med förstudier för att utforma utbildningar som är anpassade till målgruppens faktiska behov. 

Tre tjejer runt ett konferensbord

Produktion i författarverktyg

Gör dina utbildningsidéer levande. Få praktisk erfarenhet av att använda författarverktyg för att skapa dynamiska och interaktiva e-learningproduktioner. Praktiska övningar blandas med interaktionsdesign och fördjupande diskussioner om hur man kan bygga en övning på olika sätt för olika målgrupper, lärmål och behov.

Två samtalar framför dator hos Lexicon Interactive

Mediaupptag och mediaproduktion för digitalt lärande

Lär dig att producera och integrera media som video, ljud och grafik för att förbättra inlärningsupplevelsen och lärresultat. Du får arbeta med flertalet mediaformat och hitta strategier för när vilket format passar bäst ur både ett ekonomiskt och lärande perspektiv.

Samtal vid dator i fikapaus hos Lexicon Interactive

Tillgänglighet för digitalt lärande

Uppnå tillgänglighetskraven och skapa inkluderande utbildningar för alla. Förstå principerna för universell design, tillgänglighet och DOS-lagen, samt praktisk applikation av dessa för att säkerställa att dina utbildningar når och gynnar alla deltagare.

Om Lexicon Interactive

Lexicon Interactive är specialister på digitalt lärande som gör skillnad och skapar konkreta resultat.

Vi är ett dotterbolag inom Lexicongruppen som är Sveriges största kompetensutvecklare för företag och erbjuder ett brett utbud inom både lärarledd och digital utbildning, på ett 30 tal orter över hela landet.

Kursledare Sara Nyström
Din lärare

Sara Nyström, Specialist digitalt lärande

Sara har arbetat med utbildningsdesign och undervisning under hela sitt arbetsliv och hyser ett specialintresse för praktisk pedagogik. 

”Hur man får andra att lära sig på olika vis. Alltid med målet att skapa de allra bästa förutsättningarna för bestående lärande oavsett målgrupp, ämne, plattform eller andra ramar. Det går alltid att anpassa, justera och göra ännu bättre, bara man har målet klart för sig.” 

Under de senaste 2 åren har Sara arbetat som huvudlärare och programansvarig på Lexicons 1-åriga YH-utbildning “Digital utbildningsproducent”. Där har vi också hämtat de mest effektfulla och lyckade uppläggen till dessa kurser. 

Kontakta oss

Har du frågor? Vill du diskutera ett anpassat upplägg för din verksamhet? 

Kontakta oss på

Ikon brev hejinteractive@lexicon.se eller

Ikon telefon  på telefon 08-566 107 00.

Du kan även kontakta oss via formuläret nedan.

Relaterade erbjudanden

Illustrationer på produktioner i Lectora. Man framför dator och större skärm.

Behöver ni ett kraftfullt författarverktyg för e-learing?