Illustrationer på olika redigeringsval i LMS:et LLA i mobil.
Learning Arena

En komplett lärplattform

Är ni ute efter en lärplattform som tillåter er att växa - och samtidigt ger er trygghet?

Med Learning Arena får ni ett Learning Management System som hjälper er att distribuera, hantera och följa upp lärandet. Plattformen är både flexibel och skalbar och därmed fullt anpassningsbar utifrån er verksamhet och behov. Med andra ord, det rätta verktyget för er som vill effektivisera organisationen genom kompetensutveckling - och behöver hjälp att komma dit!

Om Learning Arena

App för iOS och Android ingår

Test- och enkätverktyg

Inbyggt författarverktyg

Varumärkesanpassat

Enkel integration mot exempelvis HR-system

GDPR-kompatibelt

Kompatibelt med SCORM 1.2 och 2004

Certifierat enligt WCAG 2.1 AA

Stödjer flera språk

Två kvinnor tittar i den enes mobil
Så fungerar det

Vi anpassar oss efter er

Learning Arena består av flera olika moduler vilken innebär att ni köper den funktionalitet ni behöver - inget annat. Ni får ett LMS system som är utformat helt utifrån organisationens behov, syfte och mål med lärandet.

Beroende på vilka moduler och hur komplex lösning ni behöver finns det en användarbaserad licensmodell som vi prissätter efter. Vanligtvis har vi inga bindningstider på våra avtal, men det är upp till er hur ni vill ha det.

 

Learning Arens-kurs i mobilen
Om Learning Arena

En lärplattform skräddarsydd efter era behov

Vi skräddarsyr plattformen utifrån er varumärkesidentitet och grafiska profil, så att ni känner igen er – med logotyper, typsnitt, färger och allt vad det innebär.

Kontakta oss

Vill ni veta mer om hur vi kan skräddarsy och anpassa lärplattformen utifrån er organisations behov? Prata med Martina direkt så hjälper hon dig.

Martina Thomas, kundansvarig på Lexicon Interactive

Ikon brev hejinteractive@lexicon.se
Ikon telefon   +46 70 363 09 54

Du kan även kontakta oss via formuläret nedan.

Vanliga frågor

Learning Management System (LMS) brukar på svenska kallas lärplattform. Med en LMS plattform kan företag och organisationer skapa, tillgängliggöra, genomföra och följa upp aktiviteter kopplat till lärande, så som e-learning, klassrumsutbildning och ledarskapsprogram.

Alla LMS är olika, Learning Arena innehåller flera olika moduler som ni kan välja och vraka mellan.

Funktionalitet i Learning Arena

SCORM är en förkortning av engelskans Shareable Content Object Reference Model. SCORM är ett standardiserat format för e-learning som möjliggör uppföljning av resultat samt export och flytt av e-learningkurser mellan LMS. 

Learning Arena stödjer SCORM 1.2 och 2004, alla editioner.

Vi lagrar och hanterar data i Sverige och Danmark.

Vi följer riktlinjerna och Learning Arena kommer även inom kort vara certifierat av en auktoriserad konsult.

Det är viktigt att komma ihåg att även det material ni producerar bör följa riktlinjerna utifrån era målgrupper och deras behov. Vi arbetar med tillgänglighetsdirektiven dagligen och kan hjälpa er med hur ni ska förhålla er till WCAG och de olika nivåerna.

Det gör det! Det inbyggda författarverktyget för att producera e-learning är enkelt att komma igång med. Det man ska tänka på är att kurser man bygger i systemet enbart går att exportera i SCORM, så för längre, mer komplexa produktioner rekommenderar vi Lectora.

Learning Arena är en molnbaserad plattform som era medarbetare enkelt når via webbläsaren i dator, mobil eller läsplatta. Learning Arena finns även som app för iOS och Android. Varje medarbetare har sin egen unika inloggning och ni kan välja mellan olika alternativ så som Single-Sign-On eller självregistrering, eller en hybridlösning för interna och externa användare. 

Learning Arena stödjer alla språk och är fullt ut översättningsbart för användare och administratörer. Vi kan dessutom anpassa plattformen till olika tidszoner så att rätt information når rätt medarbetare vid rätt tid.

Om era medarbetare till exempel behöver repetera en policy-utbildning eller liknande med jämna mellanrum rekommenderar vi modulen för återkommande, certifierande utbildning. Då hanteras allt per automatik vad gäller inbjudningar och påminnelser.

Funktionalitet i Learning Arena

Learning Arena hanterar inbjudningar, bekräftelser och påminnelser via e-post och pushnotiser via appen för iOS och Andriod. Vi kan också integrera verktyg för kommunikation via sms om ni föredrar det.

Ni kan följa upp all aktivitet på användarnivå, allt från genomföranden, resultat och en hel del teknisk information som webbläsare, enhet och inloggningstider.

Ni kan få automatiska rapporter skickade till er på en vald tid och/eller datum, bygga egna från färdiga mallar från grunden - lika anpassningsbart och flexibelt som resten av innehållet i plattformen.

Javisst!

Vi kan leverera data från Learning Arena till era BI-system och hämta exempelvis uppgifter om anställda. Detta sker helt automatiskt och i det format ni önskar.

Relaterade erbjudanden

Illustrationer på produktioner i Lectora. Man framför dator och större skärm.

Behöver ni ett kraftfullt författarverktyg för e-learning?