e-utbildning visas på både dator och padda

Learning Arena Moduler

Learning Arena består ett flertal moduler med olika funktioner för att täcka alla era behov. Kortversionen av dem alla hittar du här, kontakta oss så går vi in på detaljerna.

Learning Arena

Basen i plattformen som ger er möjlighet publicera och sprida e-learning  samt att producera egna kurser och tester via det inbyggda författarverktyget. Här finns också vårt kraftfulla rapporteringsverktyg, funktionalitet för kommunikation via e-post och pushnotiser. App för iOS och Android ingår!

Assignments

För olika typer av inlämningsuppgifter som ska hanteras med återkoppling, komplettering och godkännanden.

Classroom

Sätt upp era fysiska utbildningar och schemalägg tillfällen med tillhörande checklistor, anmälningsformulär och kalenderbokningar. 

Community

Socialt och informellt lärande eller diskussionsforum i samband med era utbildningar. Öppet för alla eller access för grupper av användare, det bestämmer ni.

Competence Management

Knyt kompetenser till läraktiviteter och gör dem spårbara för att hitta rätt medarbetare till rätt position.

Filesharing

Ett dokumentarkiv där ni kan samla relevant information och göra den lättillgänglig för era medarbetare. Arkiven kan ligga öppna, kopplas till specifika grupper av användare eller till enskilda utbildningar. I princip alla filtyper stöds.

Learning Space

Samla deltagare på en yta med forum, dokument, utbildningar med mera. Perfekt för onboarding och chefsprogram!

News

Kommunicera snabbt och enkelt genom nyhetsflödet. Pusha ut information i appen.

On the Job

Digitaliserar hela processen för OJT (On the Job Training). Gör det enkelt för medarbetaren att hålla koll på sina uppgifter och ger en smidig uppföljning för utbildaren. 

Quickguide

Strukturera instruktionsfilmer i bibliotek för lärstöd i stunden.

Recurrent training

Automatisera återkommande certifieringar eller säkerställ kompetens genom regelbunden repetition.

Survey

Sätt upp egna enkäter och följ upp dem direkt i Learning Arena. Modulen är ett fullödigt enkätverktyg som gör det enkelt att koppla enkäterna direkt till era utbildningsinsatser. 

Webshop

Integrera Learning Arena med er betalningsleverantör och sälj era utbildningar till partners, återförsäljare eller allmänheten!

Kontakta oss

Vill ni veta mer om hur vi kan skräddarsy och anpassa lärplattformen utifrån er organisations behov? Prata med Martina direkt så hjälper hon dig.

Martina Thomas, kundansvarig på Lexicon Interactive

Ikon brev hejinteractive@lexicon.se
Ikon telefon   +46 70 363 09 54

Du kan även kontakta oss via formuläret nedan.