Lectora Mallpaket i mobilen

Mallpaket

Enklare produktion med färdiga sidor

Lectora mallpaket desktopvy

Arbeta effektivt med mallpaket

Vi har tagit 15 års erfarenhet och flera hundra utvecklingstimmar och stoppat in i det vi kallar för ett mallpaket. Fokus ligger som alltid på pedagogik, användarvänlighet, tillgänglighet och interaktivitet.  

Ett mallpaket för författarverktyg är ett oslagbart verktyg när du ska designa och producera en e-learning. Det består av fler än 40 designade och testade sidtyper färdiga att fyllas med innehåll. Tillsammans med er anpassar vi mallpaket efter er grafiska profil och visuella identitet.  

För att passa olika behov har vi utvecklat mallpaketet i två versioner. Båda är lika effektiva för lärandet och användaren. Det som skiljer dem åt är vilka krav som ställs på den som producerar utbildningen.  

Mallpaket Bas

Bli producent utan expertkunskaper. Ett enklare mallpaket för dig som inte arbetar så mycket med att producera e-learning. Vi håller tillbaka med de mest avancerade finesserna men erbjuder istället ett mallpaket där du snabbt kan komma i gång och arbeta. 

Mallpaket Pro

Fler finesser och högre krav på producenten. Arbetar du ofta med att producera e-learning är det här ditt mallpaket. Vi har byggt in massor med finesser och justeringsmöjligheter. Du kan snabbt och effektivt skapa utbildningar men det kräver en högre kompetens av dig som producent.

Självklart är båda mallpaketen framtagna för att fungera bra oavsett om användaren har en mobiltelefon, surfplatta eller dator. 

Lectora mallpaket mobil vy
Fördelar med våra mallpaket

Behagligt lärande för användarna

Användaren får en likartad upplevelse genom alla produktioner. De känner igen sig och får lättare att ta till sig av innehållet när de inte behöver fokusera på hur utbildningen fungerar.

Tillgänglighet, användarupplevelse och funktionalitet är testat för att fungera för användaren. Utbildningen kommer bete sig som förväntat och lärandet blir effektivt.

Pedagogisk injektion för organisationen

Ni kan höja er pedagogiska förmåga genom att kombinera olika sidtyper för att åstadkomma lärorika och effektiva utbildningar.

Ni får en kortare väg från behov till genomförd utbildning. Mallpaketen är kvalitetstestade vad det gäller användarupplevelse, teknik och tillgänglighet.

Alla utbildningar ges möjlighet att ha samma visuella identitet. Med ett kundanpassat gränssnitt följer ni er grafiska profil och vårdar varumärket. 

Lectora mallpaket gränssnittsvy

Producera utbildningar effektivt

Mallpaketet gör det möjligt att lägga mer tid på innehållet och mindre tid på att fundera hur innehållet kan presenteras.

Som producent kan du, om du vill, lägga tiden på att göra egendesignade övningar för ett specifikt ändamål i stället för att lägga tid på att uppfinna hjulet om och om igen.

Den som står för innehållet kan snabbt se vilka komponenter som är möjliga att använda och kan ta fram ett underlag som enkelt passar in i mallarna.

Några specifikationer

Responsiv design med fem olika brytpunkter

Fungerar i de flesta LMS

Kan levereras bland annat för SCORM 1.2, SCORM 2004 eller xApi

Bygger på HTML5-standarden

Hög grad av digital tillgänglighet enligt DOS-lagen och WCAG 2.1 AA

Kontakta oss

Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den lösning som passar er bäst! Prata med Martina direkt så hjälper hon dig.

Martina Thomas, kundansvarig på Lexicon Interactive

Ikon brev hejinteractive@lexicon.se
Ikon telefon   +46 70 363 09 54

Du kan även kontakta oss via formuläret nedan.