Två tjejer fixar innehållsrik frukostbuffé
Microbuilder

Ett smidigt lättanvänt verktyg för mikrolärande

MicroBuilder är en innovativ webbapp utvecklad och designad för att effektivisera och förenkla produktionen av mikrolärande. Syftet med MicroBuilder är att underlätta snabb produktion och distribution av mikrolärande genom ett användarvänligt gränssnitt som tillåter innehållsskapare av olika teknisk kompetens att snabbt skapa engagerande och responsivt innehåll. 

Lexicon Interactive är svensk partner till ELB Learning som utvecklar och äger MicroBuilder. 

Varför Microbuilder?

Enkelt gränssnitt.

AI-översättningar.

Sparar tid och pengar.

Visar mobil med "Digitalt lärande som gör skillnad"

Jobba smart med MicroBuilder

MicroBuilder är utrustad med flera smarta funktioner som gör det till ett kraftfullt verktyg för att skapa och distribuera e-learning-innehåll. 

  • AI-drivna översättningar: Automatiska översättningar till över 70 språk, breddar räckvidden för flerspråkigt innehåll. 
  • Hosted SCORM: Molnbaserad lösning som gör det möjligt att uppdatera SCORM-paket automatiskt, utan manuell hantering. 
  • Automatisk innehållssynkronisering: Direkt synkronisering av ändringar i alla LMS, säkerställer alltid tillgång till senaste versionen. 
  • Responsiv design: Anpassningsbart innehåll för olika skärmstorlekar, säkerställer konsekvent användarupplevelse på alla plattformar. 
  • Integrerade verktyg för innehållsskapande: Inkluderar bild- och videobibliotek, verktyg för VR-scenarier och gamificationmallar, förenklar skapandet av engagerande innehåll. 
  • Användarvänligt gränssnitt: Intuitivt och lättanvänt, tillgängligt för användare med olika tekniska färdigheter. 
  • Möjlighet till omfattande anpassning: Anpassa kurser med teman, interaktiva element och testfunktioner för att möta specifika pedagogiska mål. 

MicroBuilder är verktyget där ämnesexperter själva kan skapa engagerande e-learnings.

Kontakta oss

Kontakta oss för att boka demo eller beställa MicroBuilder! Prata med Martina direkt så hjälper hon dig.

Martina Thomas, kundansvarig på Lexicon Interactive

Ikon brev hejinteractive@lexicon.se
Ikon telefon   +46 70 363 09 54

Du kan även kontakta oss via formuläret nedan.

Vanliga frågor

MicroBuilder är en webbaserad applikation för snabb och enkel produktion av mikrolärande. Verktyget erbjuder AI-drivna översättningar, enkel integration med olika Learning Management Systems (LMS) genom hosted SCORM, och möjligheten att skapa engagerande och interaktivt innehåll anpassat för global distribution.

Med MicroBuilder kan du skapa en mängd olika e-learningmaterial inklusive interaktiva spel, videobaserade lektioner, virtuella realitetsscenario, och traditionella text- och bildbaserade kurser. 

För att använda AI-drivna översättningar, välj helt enkelt texten du vill översätta och välj önskat språk i översättningsverktyget. Systemet kommer automatiskt att översätta och integrera texten i ditt innehåll på valt språk.

Hosted SCORM är en funktion i MicroBuilder som låter användare att skapa SCORM-paket som hostas på externa servrar. När dessa paket importeras till ett LMS, laddas det faktiska innehållet dynamiskt från dessa servrar. Detta möjliggör enkla uppdateringar och säkerställer att alla användare alltid har tillgång till det senaste innehållet.

Ja, MicroBuilder är designat för att vara kompatibelt med alla SCORM-kompatibla LMS. Detta innebär att du kan skapa och exportera innehåll från MicroBuilder och sedan enkelt importera det till ditt befintliga LMS.

MicroBuilder stödjer responsiv design, vilket betyder att allt innehåll automatiskt anpassas till skärmstorleken på den enhet det visas på. Se till att testa ditt innehåll på olika enheter för att säkerställa optimal användarupplevelse.

För att uppdatera publicerat innehåll, gör ändringarna i MicroBuilder och spara. Ändringarna uppdateras automatiskt, vilket gör att alla LMS som använder det uppdaterade paketet omedelbart kommer att visa det nya innehållet.

Hör av dig till oss på Lexicon Interactive så kan vi visa verktyget och så pratar vi!